Keitä me olemme?

Me Mainland Oy:ssä olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota suomalaisille päivittäistavarakaupoille erilaisia ja harvinaisempia virvoitusjuomia nopeasti ja ketterästi. Juomakeisarit.com-brändimme on suunniteltu herättämään kiinnostusta ja tarjoamaan ainutlaatuisia juomaelämyksiä kaikille virvoitusjuomien ystäville.

Yrityksemme päätoimitilat sijaitsevat Pirkanmaalla Ylöjärvellä. Täältä käsin toimitamme juomiamme ympäri Suomea. Vakiintuneiden ja luotettavien tavarantoimittajiemme ansiosta valikoimamme pysyy ajan tasalla ja tavaraa riittää varastoissamme.

Meille on tärkeää panostaa tuotteidemme laatuun ja ainutlaatuisuuteen. Siksi valikoimamme koostuu erilaisista maailman makuhermoja kutkuttavista juomista, joita et välttämättä löydä muualta. Olipa kyseessä eksoottiset virvoitusjuomat, käsityöläislimonadit tai erikoiset energiajuomat, meillä on jotain jokaiseen makuun.

Juomakeisarit.com verkkosivumme tavoitteena on tehdä virvoitusjuomien maailmasta tutumpaa ja helpommin lähestyttävää suomalaisille kaupan alan ammattilaisille. Olemme luoneet tämän verkkosivuston, jotta erityislimonadit ovat entistäkin helpommin saatavilla päivittäistavarakauppojen toimijoille.

Jos olet päivittäistavarakaupan ostaja ja kiinnostunut tarjoamaan asiakkaillesi ainutlaatuisia juomaelämyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä yhteystietosivullamme tai luoda tunnukset tilaussivustollemme. Tarjoamme joustavat toimitusvaihtoehdot ja kilpailukykyisen hinnoittelun, jotta yhteistyö kanssamme olisi helppoa ja kannattavaa.

Kiitos kiinnostuksestasi Mainland Oy:n ja juomakeisarit.comin toimintaa kohtaan. Toivomme, että löydät verkkosivuiltamme juuri sinun asiakaskunnallesi sopivat juomaelämykset valikoimasi laajentamiseen. Kysy lisää meiltä jo tänään.

Palveluterveisin,
Roope ja Valtteri Mantere